Skip to main content

Μετρό: Ανοίγει η Εγνατία - Τι θα ισχύσει με τη Βενιζέλου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το εργοτάξιο θα μεταφερθεί στην απέναντι πλευρά της οδού Εγνατία με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Ανοίγει στο τέλος της εβδομάδας το τμήμα στην οδό Εγνατία από Χαλκέων μέχρι Βενιζέλου με μέτωπο δυτικά, ενώ σε κυκλοφορία αναμένεται να δοθεί και το τμήμα της οδού Βενιζέλου πάνω από την Εγνατία, που είχε κλείσει λόγω των εργασιών στον υπό κατασκευή σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το πρωί συνεργεία του αναδόχου ξεκίνησαν τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο σημείο και το βράδυ θα συνεχίσουν με τις εργασίες διαγράμμισης. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο δρόμος θα δοθεί σε κυκλοφορία την ερχόμενη Πέμπτη.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το εργοτάξιο θα μεταφερθεί στην απέναντι πλευρά της οδού Εγνατία με κατεύθυνση προς ανατολικά. Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου κλείνει για τέσσερις μήνες, η οδός Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία (δείτε αναλυτικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις).