Skip to main content

Άνοιξε τις πύλες του το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη

Το Radisson Blu Zaffron Resort είναι τοποθετημένο στην καρδιά ενός εντυπωσιακού τοπίου και περιτριγυρισμένο από ηφαιστειακή μαύρη άμμο

Ένα πενάστερο ξενοδοχειακό θέρετρο άνοιξε τις πύλες του στο χωριό Καμάρι της Σαντορίνης.

Το Radisson Blu Zaffron Resort είναι τοποθετημένο στην καρδιά ενός εντυπωσιακού τοπίου και περιτριγυρισμένο από ηφαιστειακή μαύρη άμμο, βαθιά μπλε νερά και σπίτια ντυμένα στα λευκά.

Το νέο ξενοδοχειακό θέρετρο λειτουργεί υπό τον Όμιλο Fais σε συνεργασία με το Radisson Hotel Group και καλώς ορίζει τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες του ένα γαλήνιο καταφύγιο μόλις 150 μέτρα από την παραλία, σε μια ζωντανή κοσμοπολίτικη περιοχή όπου τα πεζοδρόμια γεμάτα καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και τα αρχαιοελληνικά μνημεία που υμνούν τον πολιτισμό της χώρας, συμπληρώνουν την εκπληκτική ομορφιά της περιοχής.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το ξενοδοχείο που αναφέρει:
 
Τοποθετημένο στην καρδιά ενός εντυπωσιακού τοπίου και περιτριγυρισμένο από ηφαιστειακή μαύρη άμμο, βαθιά μπλε νερά και σπίτια ντυμένα στα λευκά, το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη έχει ανοίξει τις πύλες του στο γραφικό χωριό Καμάρι. Το ολοκαίνουριο, πέντε αστέρων, ξενοδοχειακό θέρετρο λειτουργεί υπό τον Όμιλο Fais σε συνεργασία με το Radisson Hotel Group και καλώς ορίζει τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες του σε ένα γαλήνιο καταφύγιο μόλις 150 μέτρα από την παραλία, σε μια ζωντανή κοσμοπολίτικη περιοχή όπου τα πεζοδρόμια γεμάτα καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και τα αρχαιοελληνικά μνημεία που υμνούν τον πολιτισμό της χώρας, συμπληρώνουν την εκπληκτική ομορφιά της περιοχής.
 
Εμπνευσμένο από τους θερμούς και γήινους τόνους του περίφημου τοπικού καρυκεύματος σαφράν, το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη διαθέτει 103 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες καθώς επίσης και αυτόνομες βίλλες επιφάνειας 54 τ.μ. Επηρεασμένο και απόλυτα εναρμονισμένο με την  χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του νησιού, το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμονή μέσα σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και μινιμαλιστικής αισθητικής, εκεί όπου “πινελιές” από ξύλο, πέτρα και μάρμαρο μαρτυρούν και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του τόπου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον κυκλαδίτικο ήλιο σε ιδιωτικά μπαλκόνια ή βεράντες, ενώ τα μεγαλύτερα δωμάτια, σουίτες και βίλες προσφέρουν ιδιωτική μικρή πισίνα ή τζακούζι.  

Το Zeffirino Ristorante αποτελεί ωδή στη γαστρονομική εμπειρία fine dining με καταβολές από τη Γένοβα της Ιταλίας και την οικογένεια Belloni, μεταφέροντας στη μαγειρική σκηνή της Σαντορίνης την παράδοση και το πάθος για άψογο φαγητό στις Κυκλάδες. Το εστιατόριο έχει δημιουργήσει πιάτα που έχουν επιλεγεί σχολαστικά με πρώτες ύλες φερμένες από ντόπιους παραγωγούς της Ιταλίας, τιμώντας την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά των περιοχών Emilia-Romagna και Liguria καθώς και της οικογένειας Zeffirino, στους οποίους απονεμήθηκε ο τίτλος «Πρέσβης της ιταλικής κουζίνας στον κόσμο», χάρη στο εμπορικό σήμα τους Genoese Pesto.  

Κλασικά, νόστιμα ιταλικά πιάτα σερβίρονται στην Belloni Trattoria με τη χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα στην ανοιχτή της κουζίνα. Στην τρατορία  μπορεί κανείς να απολαύσει ένα κράμα ιταλικής και ελληνικής κουζίνας για το μεσημεριανό του γεύμα ενώ από το απόγευμα και μετά η κουζίνα προσφέρει αποκλειστικά ένα αυθεντικό ιταλικό μενού με απλά και νόστιμα πιάτα, μεγάλη ποικιλία από πίτσες και μια μοναδική focaccia από τη  Liguria με τυρί, ένα πιάτο που  δημιουργήθηκε για τους επισκέπτες της Σαντορίνης.

Δύο μεγάλες πισίνες με 80 αναπαυτικές ξαπλώστρες κοσμούν τον εξωτερικό χώρο και διαμορφώνουν την καρδιά του ξενοδοχείου, με το Pool Bar να αποτελεί το ιδανικό μέρος για καφέ, παγωτό και μια ποικιλία από σνακ, απεριτίφ, σούσι, πανίνι, σάντουιτς και μπέργκερ, όπως επίσης και εντυπωσιακά κοκτέιλ, που δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την ιταλική πινελιά του θερέτρου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμη, μια σειρά από θεραπείες απόλυτης χαλάρωσης που περιλαμβάνουν μασάζ προσώπου και σώματος, καθώς και περιποίηση νυχιών στις εγκαταστάσεις του κέντρου ευεξίας Calliste Wellness.  

Η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 80 συνέδρους, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για εταιρικές συναντήσεις και επαγγελματικές εκδηλώσεις, καθώς και κοινωνικές συγκεντρώσεις και δεξιώσεις.

Η Σαντορίνη είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα, ένα νησί με χαρακτηριστική ομορφιά, όπου το ηφαιστειακό τοπίο και τα μεγαλειώδη ορεινά σημεία του, που ζωγραφίζονται από τα κατάλευκα κυκλαδικής αρχιτεκτονικής σπίτια, συναντούν το νότιο Αιγαίο. Ένας ρομαντικός προορισμός που ελκύει εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, φιλοξενεί παραλίες με άσπρη, κόκκινη ή μαύρη άμμο ηφαιστείου και υποδέχεται εμπειρίες πολυτέλειας, χαρακτηρίζοντας ένα μέρος της ταυτότητας αυτού του υπέροχου νησιού.

Το Καμάρι, γραφικό χωριό στο νοτιοανατολικό μέρος της Σαντορίνης, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους ταξιδιώτες που το επισκέπτονται για την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του αλλά και τον παραλιακό πεζόδρομο που κατακλύζεται από ταβερνάκια και εστιατόρια που προσφέρουν ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και επιλογές διασκέδασης. Το παραθαλάσσιο χωριό αποτελεί επίσης, ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς το Μέσα Βουνό και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Θήρας, τοπόσημο της Σαντορίνης που χρονολογείται από τον 9ο αιώνα π.Χ., εκεί όπου τα ελληνιστικά, ρωμαϊκά και βυζαντινά ερείπιά της περιλαμβάνουν ναούς, σπίτια με ψηφιδωτά, την αγορά, θέατρο και σχολείο. Σημειώνεται ότι το Radisson Blu Zaffron Resort βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το υπόλοιπο νησί και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι εύκολα προσβάσιμο μόλις 6 χλμ. από το ξενοδοχείο.  

Ο κ. Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President σημειώνει σε δήλωσή του:  «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που αυτό το εντυπωσιακό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη άνοιξε τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι για να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες. To Radisson Blu Zaffron Resort συνιστά μια εξαιρετική προσθήκη στο διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου και πιο συγκεκριμένα του brand Radisson Blu για τις στρατηγικές περιοχές της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου. Με τους καλαίσθητους χώρους του,  τη φιλική εξυπηρέτηση και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, το θέρετρο είναι από μόνο του ένας μοναδικός προορισμός αποδράσεων που θα εμπνεύσει αξέχαστες εμπειρίες.»

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας του, το Radisson Blu Zaffron Resort, εφαρμόζει το ειδικό  πρόγραμμα Radisson Hotels Safety Protocol. Τα πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την SGS, την κορυφαία εταιρεία επιθεώρησης, επαλήθευσης, δοκιμών και πιστοποίησης στον κόσμο και έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών από το πρώτο check-in έως το τελικό check-out τους.