Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το νέο κατάστημα της Lynne στην Τσιμισκή (φωτο)

Στόχος της made in Greece αλυσίδας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της εντός και εκτός Ελλάδας

Έναν ακόμη σταθμό της… μόδας απέκτησε ο γυναικείος καταναλωτικός πληθυσμός της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τη δημοφιλή ελληνική εταιρεία γυναικείων ρούχων Lynne που απέκτησε ένα ακόμη κατάστημα, αυτή τη φορά στην οδό Τσιμισκή, στο νούμερο 28, σε απόσταση αναπνοής από την οδό Αριστοτέλους.

Στο νέο κατάστημα της αλυσίδας που διαθέτει περί τα 55 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι καταναλώτριες μπορούν να βρουν ενδύματα και αξεσουάρ (κοσμήματα, τσάντες και υποδήματα) σε δύο ορόφους.

Όπως είχε γράψει η Voria.gr (δείτε εδώ), το κατάστημα εκτείνεται σε  δύο χώρους, ισόγειο 78 τμ και υπόγειο 150 τμ, οι οποίοι διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα ρούχων, βραδινών για ειδικές περιστάσεις αλλά και casual με περισσότερο καθημερινά κομμάτια.



Στο καρδιά της Θεσσαλονίκης εκτός από το νέο της κατάστημα στην οδό Τσιμισκή, η Lynne διαθέτει και κατάστημα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας καθώς και καταστήματα στα εμπορικά κέντρα Mediterranean Cosmos και One Salonica.

Η Lynne, που δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1994, παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τόσο εγχώρια, όσο και σε διεθνές επίπεδο και αποδεικνύει πως και τα ελληνικά brand ενδυμάτων έχουν φανατικό και πιστό κοινό, αλλά και προοπτικές σημαντικής επέκτασης.

Η εταιρεία διαθέτει παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που εδρεύουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Στις προτεραιότητες της εταιρείας είναι η ενίσχυση του δυνατού εγχώριου δικτύου λιανικής που διαθέτει, είτε μέσω ίδιων κεφαλαίων, είτε μέσω δημιουργίας νέων συνεργασιών, όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην ανάπτυξη των πωλήσεων εξωτερικού. Η εταιρεία διερευνά την περαιτέρω ανάπτυξη της, τόσο σε αγορές που ήδη δραστηριοποιείται, αλλά και την είσοδό της σε νέες, οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα της.