Skip to main content

Αντετοκούνμπο: Αν μείνω απένταρος θα πουλάω συλλεκτικές κάρτες του NBA (vid)

Έχοντας στα χέρια του κάποιες συλλεκτικές κάρτες παικτών του μπάσκετ τόνισε πως αν χρειαστεί θα τις αξιοποιήσει - Δείτε το βίντεο

Το... εναλλακτικό του σχέδιο στην περίπτωση που χρεοκοπήσει αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Έχοντας στα χέρια του κάποιες συλλεκτικές κάρτες παικτών του μπάσκετ τόνισε πως αν χρειαστεί θα τις αξιοποιήσει: «Αν την υπογράψω και χάσω όλα μου τα λεφτά, τότε θα αξίζει πολλά μετά. Πάντα πρέπει να έχεις και ένα εναλλακτικό πλάνο στη ζωή σου, έτσι δεν μας έλεγαν οι γονείς μας; Ε, αυτό είναι το δικό μου!», ανέφερε ο Greek Freak.

Σημειώνεται πως το Μιλγουόκι έφτασε τις επτά διαδοχικές νίκες, κερδίζοντας τους Πέισερς με 118-100. Με αυτή τη νίκη τα «ελάφια» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 13-8 και έπιασαν το Σικάγο στην κορυφή της Central Division ενώ βρίσκονται στην 4η θέση της Ανατολής. Αντίθετα οι Πέισερς, που δεν πείθουν, έπεσαν στο 9-13.

Πρώτος σκόρερ των Μπακς ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (10/13 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6/10 βολές), 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ σε 33 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικός ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ 15 πόντους σημείωσε ο Μπόμπι Πόρτις. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο ματς ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έπαιξε για ένα λεπτό.

Σε ότι αφορά στους γηπεδούχους ο Κάρις ΛεΒέρτ είχε 23 πόντους ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Μάλκολμ Μπρόγκντον. Κακό ματς έκαναν οι δύο ψηλοί των Πέισερς, Ντομάντας Σαμπόνις και Μάιλς Τέρνερ που είχαν 4 και 2 πόντους αντίστοιχα με 2/12 σουτ.

Επόμενος αγώνας για τους Μπακς τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο Μιλγουόκι (1/12 στις 03:00).