Skip to main content

Αντετοκούνμπο: Μπορούμε το πρωτάθλημα και χωρίς να έχω τρίποντα (vid)

«Ο λόγος που κέρδισα το βραβείο του MVP είναι ότι κερδίσαμε 60 παιχνίδια και άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας», δήλωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Την πεποίθησή του πως οι Μιλγουόκι Μπακς μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα του NBA χωρίς να σκοράρει ο ίδιος από τη γραμμή του τριπόντου εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «ελαφιών».

«Ο λόγος που κέρδισα το βραβείο του MVP είναι ότι κερδίσαμε 60 παιχνίδια και άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας. Επίσης υπάρχουν πολλοί που λένε ότι αν ο Γιάννης δεν έχει τρίποντο δεν θα γίνει ποτέ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Κέρδισα το βραβείο του MVP. Χωρίς τρίποντα. Έτσι;» ανέφερε αρχικά ο MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο και συνέχισε:

«Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και χωρίς να σουτάρω τρίποντα. Όμως θέλω να έχω και το τρίποντο. Φέτος είχα βελτιωθεί και όσο περνούσε η σεζόν σούταρα και καλύτερα.

Έτσι γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι μου και ταυτόχρονα κάνω πιο εύκολο το παιχνίδι των συμπαικτών μου».

Ο Έλληνας διεθνής σταρ κατέληξε: «Γιατί να μην κερδίσω πάλι το βραβείο του MVP; Πάντα είναι στόχος. Αν παίξουμε και πάλι καλό μπάσκετ και κερδίζουμε παιχνίδια μπορεί να συμβεί ξανά».