Skip to main content

Αντιδημαρχία Τουρισμού αποκτά για πρώτη φορά ο δήμος Κασσάνδρας

Στη νεοσύστατη αντιδημαρχία Τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας στο τιμόνι θα βρίσκεται ο Αστέριος Κατσάνης - Αναλυτικά το μήνυμα της δημάρχου.

Για πρώτη φορά ο τουριστικός Δήμος Κασσάνδρας αποκτά Αντιδημαρχία Τουρισμού.

Οπως αναφέρει η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά, πρόκειται για δομή απόλυτα απαραίτητη για τον τόπο μας, ειδικά κατά τη δύσκολη αυτή συγκυρία την οποία βιώνουμε όλοι. Στη θέση του αντιδημάρχου ορίστηκε ο Αστέριος Κατσάνης, ο οποίος έχει υπηρετήσει και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής από θέσεις ευθύνης.

Το μήνυμα της δημάρχου:

Το καθήκον του Αντιδημάρχου Τουρισμού υπηρετεί, σύμφωνα με τον σχετικό ορισμό του, το μέλος της διοικούσας παράταξης του Δήμου Αστέριος Κατσάνης ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση των θεμάτων λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας υπηρετήσει και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής από θέσεις ευθύνης.

Ο Τομέας του Τουρισμού,στον οποίο επενδύουμε όλοι τις υψηλές μας προσδοκίες για το παρόν αλλά και για το μέλλον της Κασσάνδρας, υπηρετείται ήδη και θα συνεχίσει να υπηρετείται και από την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, δημοτική σύμβουλο της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Μαρία Παπαδημητρίου που έχει ασχοληθεί με ζήλο επί σειρά ετών με τον Τουρισμό και διαθέτει μεγάλη εμπειρία, γεγονός που από την πρώτη στιγμή της θητείας μου κατέγραψα ως καθολικά παραδεκτό από το Δημοτικό Συμβούλιο και από την τοπική κοινωνία.

Προσδοκώ ότι ο νέος Αντιδήμαρχος Τουρισμού και η Πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής θα καταφέρουν να αναδείξουν το τουριστικό μας προϊόν σε υψηλό επίπεδο, συνεργαζόμενοι με όλους τους συναρμόδιους Φορείς σε επίπεδο Χαλκιδικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιθυμία τόσο δική μου όσο και όλων των δημοτών είναι να τα δύο στελέχη να συνθέσουν τις δυνάμεις τους και να απογειώσουν το καλύτερο και πιο σημαντικό προϊόν που διαθέτει η Κασσάνδρα, τον Τουρισμό μας.

Αυτή η σύνθεση δυνάμεων είμαι σίγουρη ότι θα φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα και θα εφαρμόσει στην πράξη τη λογική του "Κλεισθένη", που κινείται στο πλαίσιο της πρόκλησης και εφαρμογής κοινών επωφελών συνεργιών.

Η Δημοτική διοίκηση, την οποία εκπροσωπώ, πιστεύει απόλυτα και επενδύει επίσης απολύτως στον Τομέα του Τουρισμού, γνωρίζοντας καλά ότι είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης για την Κασσάνδρα.

Επίσης πιστεύει ότι όσο περισσότεροι δραστήριοι άνθρωποι υπηρετούν έναν Τομέα, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία.

Είναι μια ιστορική στιγμή για την Αυτοδιοίκηση στην Κασσάνδρα όπου ορίζεται καταρχήν Αντιδημαρχία Τουρισμού και που δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι διαφορετικών παρατάξεων καλούνται να εναρμονίσουν τις προσπάθειές τους επ'ωφελεία του τόπου.

Η Κασσάνδρα είναι συνώνυμη του Τουρισμού και δεσμεύομαι ότι θα διαπρέψει παρά τις δύσκολες παγκόσμιες συνθήκες οι οποίες εύχομαι να είναι πρόσκαιρες.