Skip to main content

Αντιδρά ο Κονγκό: «Δεν έχω καμία σχέση με ναρκωτικά»

«Έχω σχέσεις με ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό, αλλά εξαιτίας αυτού άλλαξα τη ζωή μου», δήλωσε ο βετεράνος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής.

Αίσθηση προκάλεσε στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα η χθεσινή σύλληψη του Έντγουιν Κονγκό, ο οποίος, σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, φέρεται εμπλεκόμενος σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Κολομβιανός βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα των «μπλάνκος» αφέθηκε ελεύθερος και δηλώνει αθώος αναφέροντας: «Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την πώληση, την παρασκευή ή ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την κοκαΐνη».

Ο 43χρονος παλαίμαχος παίκτης συνελήφθη την Τρίτη, κατά την διάρκεια επιχείρησης για την πάταξη του εμπορίου κοκαΐνης, μαζί με άλλους δέκα ανθρώπους και στην συνέχεια, αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

«Έχω σχέσεις με ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό, αλλά εξαιτίας αυτού άλλαξα τη ζωή μου. Ίσως θα πρέπει να αλλάξω λίγο σε τέτοιου είδους καταστάσεις και να μάθω να μετρώ με ποιον είμαι», πρόσθεσε ο κ. Κονγκό, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίσθηκε στην Τουλούζ, στη Βαγιαδολίδ, στην Γκιμαράες, στη Λεβάντε και στη Χιχόν, ενώ το 2009 αποχώρησε από την ενεργό δράση.