Skip to main content

Αντικατάσταση στηθαίων από σήμερα σε τρεις δρόμους της Κ. Μακεδονίας

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης καταστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στα παρακάτω σημεία:

- Επί της δεξιάς οριογραμμής στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στο ύψος των Διαβατών με κατεύθυνση προς Κιλκίς

- Επί της κεντρικής νησίδας της 4ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) στο ύψος της επιχείρησης «ΛΗΤΩ»

- Επί της δεξιάς οριογραμμής της γέφυρας Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για  την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.