Skip to main content

Αντίο Βεργίνη με αιχμές: Έχω εκκρεμότητες με τον Άρη εδώ και 8 χρόνια!

Ο νέος γκαρντ του Πανιωνίου τονίζει πως έχει χαρίσει χρήματα στο παρελθόν ενώ δίνει και την ευχή του για το μέλλον του «Αυτοκράτορα».

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αποχωρήσει από τον Άρη εξήγησε με γραπτή του δήλωση, ο Δημήτρης Βεργίνης.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Θεσσαλονικιός γκαρντ που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο μιλά για οικονομικές εκκρεμότητες οκτώ ετών τονίζοντας πως έχει χαρίσει χρήματα στο παρελθόν ενώ δίνει και την ευχή του για το μέλλον του «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο νέος γκαρντ του «Ιστορικού»:

«Ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου είτε είμαι στην ομάδα, είτε όχι. Μετά από μια περίεργη για εμένα χρονιά, θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι καλύτερο να αποχωρήσω. Προσωπικοί λόγοι, αλλά και το γεγονός ότι έχω πολλές οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και 8 χρόνια, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Έχω χαρίσει χρήματα, έχω χάσει και ποτέ δεν προσπάθησα να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση με τη στάση μου. Εύχομαι ο Άρης να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να φτάσει στο σημείο να είναι μια υγιής οικονομικά ομάδα γιατί δεν αξίζει σε αυτήν, αλλά ούτε και στον κόσμο της, να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Επόμενος σταθμός στην καριέρα μου, ο «Ιστορικός» Πανιώνιος, γνώριμα λημέρια για μένα. Εις το επανιδείν...».