Skip to main content

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Μία ενάντια στο κλείσιμο της ΣΘΕ

Δύο αντιπολεμικές πορείες θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας - Μία ενάντια στο κλείσιμο της ΣΘΕ

Τρεις συγκεντρώσεις και μία παράσταση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αναρχικών συλλογικοτήτων θα συγκεντρωθούν στις 6.00 απόγευμα στην Καμάρα, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και πορεία στους δρόμους της πόλης. Για τον ίδιο λόγο, μέλη της ΚΝΕ θα συγκεντρωθούν έξω από το Αμερικανικό Προξενείο στις 6.30 το απόγευμα.

Ακόμη, φοιτητές από τον ΦΣ Μαθηματικού θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία ενάντια στο κλείσιμο της ΣΘΕ στις 12:00 το πρωί στην Κοσμητεία της Σχολής και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην πρυτανεία του ΑΠΘ.

Την ίδια ώρα παράσταση διαμαρτυρίας για «τους απλήρωτους εργαζόμενους σε δομές φιλοξενίας», θα πραγματοποιήσουν έξω από στα κεντρικά γραφεία της ΑΡΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη μέλη του Σωματείου Βάσης Εργαζόμενων στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας.