Skip to main content

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ επιθεώρησε Παγκρήτιο και ΒΑΚ (φωτο)

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές, ενώ αναφορικά με τα βελτιωτικά έργα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Β. Λαμπρινός τόνισε ότι το κόστος θα βαρύνει τον δήμο.

Το Παγκρήτιο Στάδιο επισκέφθηκε και επιθεώρησε σήμερα αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, που ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο στάδιο έχει προκριθεί για να αποτελέσει την νέα έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ωστόσο, πρέπει να διαπιστωθεί αν πληροί τα κριτήρια για τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων, καθώς και ποιες είναι οι βελτιωτικές παρεμβάσεις χρειάζεται.

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές, ενώ αναφορικά με τα βελτιωτικά έργα, ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Λαμπρινός τόνισε ότι το κόστος θα βαρύνει τον Δήμο. Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άγγελου Αναστασιάδη.

Το απόγευμα της Δευτέρας, κλιμάκιο της ΕΠΟ αποτελούμενο από τους Μπάμπη Παπαδόπουλο (υπεύθυνος marketing ΕΠΟ), Αιμίλιο Αποστολόπουλο (event manager της ΕΠΟ) επισκέφτηκε το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο προορίζεται για προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας.

Μαζί τους ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γιώργος - Πλούταρχος Κουτεντάκης, ενώ από πλευράς ΟΦΗ, παρόντες ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και ο εμπορικός διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, οι οποίοι απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις εγκαταστάσεις της κρητικής ομάδας.