Skip to main content

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Σέιχ Σου, Κασσάνδρα και Σιθωνία

Κυκλοφορία τέλος μέχρι το Σάββατο σε Σέιχ Σου και δασικές περιοχές της Χαλκιδικής λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Σε αποκλεισμό της πρόσβασης στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Χαλκιδικής προχωρά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς που προβλέπεται για αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

«Η κυκλοφορία αναμένεται να απαγορευθεί στο Σέιχ Σου από τις 11.00 το βράδυ σήμερα έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου», επισήμανε στην Voria.gr ο προϊστάμενος της αυτοτελούς διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο ανάλογη απαγόρευση κυκλοφορίας θα επιβληθεί από αύριο στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη Σιθωνία και την Κασσάνδρα.

Όσον αφορά τη Σιθωνία η απαγόρευση αφορά το όρος Δραγουντέλι, ενώ η Κασσάνδρα τις περιοχές Μεσονήσι και Κορυφογραμμή από Κασσανδρινό έως Αγ. Παρασκευή. Η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 07.30 το πρωί αύριο έως τις 07.30 το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον κ. Στεργιάδη ιδιαίτερη μνεία θα δοθεί ακόμα σε δασώδεις περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης στους δήμους Βόλβης και Λαγκαδά, ενώ η επιφυλακή θα είναι αυξημένη από τις κατά τόπους πυροσβεστικές υπηρεσίες σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας.