Skip to main content

Απαλλαγή από την καταβολή φόρων ζητά το Χαμόγελο του Παιδιού

Οι ιδιώτες που μας στηρίζουν έχουν ήδη φορολογηθεί γι' αυτά, είναι άδικο να πρέπει να το ξανακάνουμε κι εμείς, δηλώνει ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Νέο αίτημα για απαλλαγή από την καταβολή ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, τελών κυκλοφορίας και λοιπών φόρων, καταθέτει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Γιαννόπουλος, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου εξήγησε τους λόγους που θεωρεί άδικη την καταβολή φόρων εκ μέρους των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.

«Οι ιδιώτες και οι εταιρείες που μας στηρίζουν έχουν ήδη φορολογηθεί γι' αυτά, είναι άδικο να πρέπει να το ξανακάνουμε κι εμείς, ένας οργανισμός που δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα πάνε στη στήριξη των παιδιών μας, τα διοικητικά μας έξοδα είναι αυστηρά στο 11%», εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος.

Τέλος, ο κ. Γιαννόπουλος με αφορμή και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον «Του Χαμόγελου του Παιδιού» αλλά σημείωσε ότι πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει «είτε με τον Γιαννόπουλο, είτε χωρίς, καθότι έχει τόσο άξιους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί».