Skip to main content

Σάλος με απαράδεκτα σχόλια δημοτικού συμβούλου Καλαμαριάς για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου

Την άμεση αποπομπή του Ιωάννη Ανδρεάδη από πρόεδρο της ΔΕΤΕΚ και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Καλαμαριάς ζήτησε ο Άρης Τεμεκενίδης.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα απαράδεκτα σχόλια του δημοτικού Συμβούλου Καλαμαριάς και προέδρου της Δημοτικής Εμπορικής και Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς, Ιωάννη Ανδρεάδη, ο οποίος απαντώντας σε ανάρτηση μίας γυναίκας στο facebook αναφορικά με τα βίντεο του δημοσίευσε παράνομα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την πρώην σύντροφό του, εξέφρασε απόψεις με τις οποίες εξισώσει τον θύτη με το θύμα.

Το θέμα ανέδειξε η δημοτική παράταξη «Καλαμαριά πρώτη ξανά», η οποία και αφότου έλαβε γνώση της συγκεκριμένης συμπεριφοράς, ενημέρωσε άμεσα τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, ζητώντας την άμεση αποπομπή του από την προεδρία της ΔΕΤΕΚ αλλά και την παραίτησή του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. «Ο Παναγιωτόπουλος γουρούνι ήταν και γουρούνι θα παραμείνει. Αλλά τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε», ήταν ένα από τα αδιανόητα σχόλια που έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο επικεφαλής της παράταξης, Άρης Τεμεκενίδης, την Κυριακή μία γυναίκα ανήρτησε μία δημοσίευση αναφορικά με τις συνεχείς καταγγελίες που βλέπουν το φως το δημοσιότητας για την εκδικητική πορνογραφία. Κάτω από την ανάρτηση απάντησε ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ ο οποίος και ανέφερε πως τα θύματα έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τα βίντεο και άρα «είναι συνυπεύθυνες και ηλίθιες». 

«Είναι ανήκουστα πράγματα. Δεν γίνεται να ειπωθεί κάτι αντίστοιχο από έναν άνθρωπο και δη ένα δημόσιο πρόσωπο», σχολίασε ο κ. Τεμεκενίδης και πρόσθεσε πως πριν προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, ενημέρωσε προσωπικά τον δήμαρχο. «Ο κ. Δαρδαμανέλης μου είπε πως δεν γνώριζε τίποτα και εμείς ζητήσαμε την άμεση αποπομπή του. Τώρα βρισκόμαστε εν αναμονή των αποφάσεων του δημάρχου», ανέφερε.

Δείτε τα screenshot:

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει πως «τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα έχει σοκαριστεί από τις πρόσφατες αποκαλύψεις και καταγγελίες κατά του γνωστού πρώην συμπαρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα", τη στιγμή που οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής βίας πληθαίνουν, σε μια χρονιά που τη χώρα μας συγκλονίζουν δεκάδες γυναικοκτονίες, εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμαριάς και της Διοίκησης του δήμου, πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ, ξεπερνάει κάθε όριο με το γνωστό εκκεντρικό του ύφος: το στέλεχος της διοίκησης του Δημάρχου κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη με αναρτήσεις και σχόλια στα social media, διατυπώνει απαράδεκτες θέσεις, εξισώνοντας θύτη και θύματα, θεωρώντας «συνυπεύθυνες» και «ηλίθιες» τις γυναίκες – θύματα!».

«Χωρίς δεύτερη κουβέντα, απαιτούμε άμεσα την απόσυρση των σχολίων του, την έγγραφη συγγνώμη του, την ξεκάθαρη αποδοκιμασία τέτοιων αισχρών σχολίων από τον δήμαρχο και τα άλλα στελέχη της Διοίκησης και την άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου της ΔΕΤΕΚ αλλά και από κάθε άλλη θέση ευθύνης του Δήμου μας. Οποιαδήποτε ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές απλά δείχνει επιδοκιμασία και είναι ανεπίτρεπτη. Ο επικεφαλής μας, Άρης Τεμεκενίδης, επικοινώνησε ήδη με τον Δήμαρχο και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου στελέχους της Διοίκησης και την σαφή, δημόσια, αποδοκιμασία των ενεργειών του», συνεχίζει η ανάρτηση.