Skip to main content

Απίστευτο περιστατικό στις Σέρρες: Δεν πίστευαν ότι πέθανε από κορωνοϊο και έμεινε άταφος

Συγγενείς νεκρού δεν πίστευαν ότι πέθανε από κορωνοϊό και ζητούσαν επίμονα νεκροψία - Έμεινε άταφος για δύο ημέρες στο νοσοκομείο Σερρών.

Δύο ημέρες άταφος έμεινε ένας νεκρός άνδρας στο νοσοκομείο Σερρών από τους συγγενείς του καθώς δεν πίστευαν ότι πέθανε από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το epiloges.tv, πρόκειται για έναν άντρα από τη Δράμα, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σερρών και ήταν ανεμβολίαστος. Στη συνέχεια διασωληνώθηκε και κατέληξε. Αυτό που ακολουθεί είναι να δοθεί στους συγγενείς πιστοποιητικό θανάτου από κορωνοϊό στους συγγενείς, οι οποίοι όμως δεν το δέχθηκαν, όπως τόνισε στο epiloges.tv, ο συντονιστής του τμήματος Covid, Θεόφιλος Καλλινικίδης

Οι συγγενείς του, όπως και ο ίδιος, δεν πίστευαν στον κορωνοϊό και ζητούσαν επίμονα να γίνει νεκροψία νεκροτομή, για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου. Αυτό και έγινε από κρατικό λειτουργό και παρουσία εμπειρογνώμονα από την οικογένεια όπου και επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε μια εκτεταμένη βλάβη πνευμόνων που προήλθε από τον κορωνοϊό.