Skip to main content

Από σήμερα οι εργασίες στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού στο ύψος του πρώην “LIDL”

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα και από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

- Σήμερα θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού στο ύψος του πρώην “LIDL”

- Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση Kαρδίας έως και τη διασταύρωση Ρυσίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας).

Παράλληλα στο πλαίσιο του ίδιου έργου έχουν προγραμματιστεί εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων επί της 27ης Επαρχιακής Οδού α) στο ύψος του δημαρχείου Θερμαϊκού (κατεύθυνση προς Ν. Μηχανιώνα) β) στο ύψος του πρώην “LIDL” στη νησίδα της επαρχιακής οδού.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές.