Skip to main content

Από σπόρια μέχρι...θερμοσίφωνα έκλεψαν από το γήπεδο στα Κουφάλια(vid)

Άγνωστοι μπήκανε με φορτηγάκι από την πίσω πόρτα του γηπέδου και κυριολεκτικά ρήμαξαν τα πάντα στις εγκαταστάσεις της ομάδας

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Τετάρτης τους ανθρώπους του ΠΑΟ Κουφαλίων και των ακαδημιών, καθώς όταν οι υπεύθυνοι έφτασαν στα βοηθητικά γήπεδα στην περιοχή ΒΙΤΟΜ ανακάλυψαν ότι είχαν λεηλατηθεί.

Σύμφωνα με το «e-koufalia.gr», άγνωστοι μπήκανε με φορτηγάκι από την πίσω πόρτα και κυριολεκτικά ρήμαξαν τα πάντα. Αφού άνοιξαν τις πόρτες των αποδυτηρίων των ακαδημιών αφαίρεσαν παιδικές στολές, μπάλες, φόρμες και ότι άλλο βρήκαν, ενώ από τα αποδυτήρια της αντρικής ομάδας πήραν ρούχα προπόνησης, μπάλες, σάκους και παπούτσια των αθλητών.

Φυσικά δεν μπορούσαν να αφήσουν το κυλικείο και αφού έσπασαν το παράθυρο μπήκαν μέσα και πήραν όλο τον εξοπλισμό, άδειασαν τα ντουλάπια από αναψυκτικά ενώ δεν άφησαν ούτε τα σπόρια.

Για λίγο χαλκό ανέβηκαν στην ταράτσα και δεν δίστασαν να καταστρέψουν το ηλιακό θερμοσίφωνο.

Οι εγκαταστάσεις που είναι πραγματικό στολίδι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με πολύ κόπο και εργασία και είναι φυσικό το σημερινό συμβάν να έχει προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των ανθρώπων της ομάδας των Κουφαλίων.

Στο σημείο έχουν πάει αστυνομικοί της σήμανσης ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Χαλκηδόνας.