Skip to main content

Από την Τετάρτη η Ντόρα Μπακογιάννη στη Θεσσαλονίκη

Στόχος η συσπείρωση του «γαλάζιου» κόσμου υπέρ του Νίκου Ταχιάου και της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές. Το πρόγραμμά της.

Στη μάχη των εκλογών της 26ης Μαΐου στη Θεσσαλονίκη μπαίνει δυναμικά και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα έρχεται από μεθαύριο Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνδράμει το έργο του τοπικού μηχανισμού για τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη θα είναι στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη. Το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης και το βράδυ θα δώσει το παρών στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου, στο Δημαρχείο.

Εξάλλου, ο κ. Ταχιάος είναι παραδοσιακός πολιτικός φίλος προσωπικά της κ. Μπακογιάννη και ήταν αναμενόμενη η παρουσία της στην κορυφαία εκδήλωσή του για τις δημοτικές εκλογές.

Η κ. Μπακογιάννη τις επόμενες μέρες διοργανώνει περιοδείες στους νομούς γύρω από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συσπειρώσει τον κόσμο και να τον κινητοποιήσει, ώστε να δώσουν το παρών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, που θα γίνει την Παρασκευή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.