Skip to main content

Αποχαιρετάμε τα σκούρα, υποδεχόμαστε την άνοιξη με pastels!

Φρέσκα χρώματα, λαμπερά metallics και υπέροχα pastels έρχονται στο προσκήνιο, αφήνοντας πίσω τα σκούρα χρώματα και φέρνοντας την άνοιξη στο μακιγιάζ.

Love for… Pastels φέτος την άνοιξη. Ποιες είναι οι νέες αφίξεις καλλυντικών που μας ξεσηκώνουν;

Huda beauty pastels mini obsessions eyeshadow palettes

Με χρώματα που θυμίζουν ζαχαρωτά η πασίγνωστη beauty blogger Huda Kattan παρουσιάζει τρεις νέες παλέτες σκιών, Rose, Mint και Lilac οι οποίες περιέχουν ματ αλλά και μεταλλικές σκιές.

Dior backstage rosy glow

Ένα ρουζ που προσφέρει φυσικό ροζ για φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Chanel crayons de parfum

Μιας περιορισμένης έκδοσης σετ έβγαλε ο οίκος chanel από το άρωμα chance. Το σετ αποτελείται από τέσσερα sticks που αρωματίζουν με διάρκεια με τα αρώματα CHANCE, CHANCE EAU TENDRE, CHANCE EAU FRAICHE, CHANCE EAU VIVE. Μια έξυπνη και εύκολη πρόταση για να έχετε μαζί σας το αγαπημένο σας άρωμα.

Tom ford, rose prick

Το νέο άρωμα του Tom Ford, εμπνευσμένο από τους τριανταφυλλόκηπους του γνωστού σχεδιαστή, χαρακτηρίζεται ως ένα άγριο μπουκέτο από ποικιλίες τριαντάφυλλων (τριαντάφυλλο Τουρκίας και Βουλγαρίας). Στα συν το υπέροχο μπουκάλι του.

Chanel nail polish
Βερνίκι από τον οίκο chanel στην καινούργια απόχρωση petale

 

Nars afterglow lip balm

Ένα υπέροχο ενυδατικό lip balm, εμπλουτισμένο με ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες για να προσφέρει full ενυδάτωση στα χείλη. Παρακάτω η best seller peachy pink απόχρωση του brand, orgasm.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Pinterest/total beauty