Skip to main content

Αποχαιρετισμός στον Κ. Τσιτουρίδη από τους πρώην συνοδοιπόρους του στον δήμο

«Όλοι εμείς που πορευτήκαμε μαζί του σε δύσκολες εποχές για την αυτοδιοίκηση, θα θυμόμαστε και θα τιμάμε πάντα τον αγαπημένο μας Κώστα», αναφέρουν.

Με ανακοίνωσή τους, επτά πρώην δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη “Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια”, επικεφαλής της οποίας ήταν η Χρύσα Αράπογλου, αποχαιρετούν τον γιατρό Κώστα Τσιτουρίδη ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή.

Στην ανακοίνωσή τους οι άλλοτε συνοδοιπόροι του αναφέρουν:

«Με απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο πολίτη της Θεσσαλονίκης. Τον Κώστα Τσιτουρίδη. Όλοι εμείς που πορευτήκαμε μαζί του σε δύσκολες εποχές για την αυτοδιοίκηση, θα θυμόμαστε και θα τιμάμε πάντα τον αγαπημένο μας Κώστα.

Γνήσιος, ευθύς, θαρραλέος, δυναμικός, αισιόδοξος, γενναιόδωρος, αποτελεσματικός. Πρωταγωνιστής στον αγώνα ενάντια σε ό,τι εξέφραζε την παρακμή και την διαφθορά, πρωταγωνιστής στη λειτουργία μιας παράταξης που προσέφερε ιδέες και οράματα για την πόλη. Με συγκινητική δοτικότητα σε όσους πίστευε και ανιδιοτελή αφοσίωση σε αυτά που πίστευε. Έζησε και πολιτεύτηκε με δημιουργικό θόρυβο αλλά έφυγε αθόρυβα και ξαφνικά. Τιμή μας που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Κώστα.

Οι συνάδελφοί σου στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης με την Παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια»

Χρύσα Αράπογλου

Δήμητρα Αγκαθίδου

Μαίρη Ακριτίδου

Θεοδώρα Λειψιστινού

Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης

Γιώργος Τανιμανίδης

Νίκος Τσαρούχας