Skip to main content

Αποχώρησε ο Γόντικας από την Energean, αλλαγές στη διοίκηση

Πώς καλύπτονται οι αρμοδιότητες στην Ελλάδα μέχρι την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Edison E&P και τη συνολική αναδιοργάνωση της Energean

Νέα σελίδα για την Energean στην Ελλάδα, καθώς ο κ. Δημήτρης Γόντικας, Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας επί δύο και πλέον έτη αλλά και διοικητικό της στέλεχος επί μία επταετία, αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean κ. Μαθιός Ρήγας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, με τον οποίο μάς συνδέει και μακρά φιλία, για την προσφορά του στην εταιρεία για επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή»

Μέχρι την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Edison E&P και τη συνολική αναδιοργάνωση της Energean, οι αρμοδιότητες στην Ελλάδα καλύπτονται ως εξής:

-Ο κ. Άγγελος Μαστραντώνης, παράλληλα με τον ρόλο του ως Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων του ομίλου, αναλαμβάνει και Διευθύνων Σύμβουλος για την ελληνική θυγατρική Energean Oil & Gas SA.

-O δρ. Κωνσταντίνος Νικολάου καθίσταται μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ελληνικής θυγατρικής και αναλαμβάνει Αντιπρόεδρός της με ευθύνη τον τεχνικό συντονισμό των projects και του χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Πρίνου, των ερευνητικών δραστηριοτήτων στη Δυτική Ελλάδα, των projects του Κατακόλου και της Υπόγειας Αποθήκης Φυσικού Αερίου στη Νότια Καβάλα καθώς και τις σχέσεις με το ελληνικό Δημόσιο.