Skip to main content

Απογοητευτικός και πάλι ο ΠΑΟΚ, στο μηδέν με Παναθηναϊκό

Οι ''ασπρόμαυροι'' έπαιξαν σαν... να μην θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι και μοιραία δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Τούμπας για την 7η αγωνιστική των play-off της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ''Δικέφαλος'' βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 61 βαθμούς, 4 λιγότερους από την 2η ΑΕΚ (65) που αυτή την ώρα κερδίζει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Την επόμενη, -8η- αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'', την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 21:45.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε καθόλου ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός ήταν περισσότερο δραστήριος.

Το ''τριφύλλι'' είχε τις καλύτερες ευκαιρίες όταν αρχικά στο 4', ο Μπουζούκης εκτέλεσε ένα φάουλ με δύναμη προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη που έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα ενώ στο 13', ο Ζαγαρίτης σέντραρε από τα αριστερά προ του Ροντρίγκο και ο Καμπετσής έπιασε κεφαλιά ανενόχλητος από θέση βολής στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 28', ο Μπουζούκης σούταρε μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Βαρέλα και τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι όμως ο διαιτητής Σκόμινα συμβουλεύτηκε το VAR και δεν υπέδειξε κάτι εναντίον του ''Δικεφάλου''.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε και πάλι στους ''πράσινους'' όταν στο 53', ο Μακέντα εξαπέλυσε σουτ αλλά ο Πασχαλάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία αποκρούοντας σε κόρνερ.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 55' καθώς ο Ακπόμ έστρωσε τη μπάλα στον αφύλακτο Ελ Καντουρί που πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διούδη ενώ στο 63' ήρθε και η δεύτερη αξιοσημείωτη φάση καθώς ο Ροντρίγκο συνέκλινε από τα δεξιά και σούταρε δυνατά με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.

Ο Άμπελ Φερέιρα προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και πέρασε στο γήπεδο τους Στοχ - Λημνιό αντί των Μπίσεσβαρ - Τζόλη που δεν είχαν καλή απόδοση απόψε και η ομάδα του απείλησε εκ νέου στο 64', με τον Μαουρίσιο να σουτάρει δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διούδη.

Τίποτα δεν άλλαξε μίχρο το φινάλε του αγώνα με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική ευκαιρία στο 90' + 1' καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάτος προσπάθησε ανεπιτυχώς να πλασάρει από κοντά και ο Θεοχάρης απομάκρυνε τη μπάλα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (Μάτος 81'), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (Τσιγγάρας 82'), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (Στοχ 62'), Τζόλης (Λημνιός 62'), Ακπόμ (Σβιντέρσκι 73').

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένγκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης (Μπεκ 80'), Αλεξανδρόπουλος (Κολοβός 81'), Ανουάρ, Μπουζούκης (Περέα 79'), Μακέντα (Σερπέζης 81'), Καμπετσής (Χατζηγιοβάνης 65').