Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Μετά την αποδοχή της χρηματοδότησης του ΥΠΕΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες ανάθεσης για την υλοποίηση του έργου.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου εγκρίθηκε η παροχή χρηματοδότησης 150.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουδανιών από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου 2019.
    
Μετά την αποδοχή της χρηματοδότησης από το Δημοτικό Συμβούλιο ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες ανάθεσης για την υλοποίηση του έργου. Ο Δήμος θα συμπληρώσει από ιδίους πόρους το ποσό -που θα απαιτηθεί- και θα προσπαθήσει να επισπεύσει τις διαδικασίες των απαραίτητων εγκρίσεων.
    
«Ήταν και παραμένει για εμάς ένα σημαντικό θέμα, καθώς κατανοούμε απόλυτα τον αντίκτυπο που είχε στα παιδιά και στις ομάδες που χρησιμοποιούσαν τον χώρο. Για το θέμα επισκέφθηκα επανειλημμένα πολιτικούς παράγοντες ζητώντας τη συνδρομή και την κατανόησή τους. Χαίρομαι που τελικώς το θέμα βαίνει προς ολοκλήρωση. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να επισπεύσουμε τον χρόνο αποπεράτωσης τους έργου» ανέφερε για το θέμα ο δήμαρχος Μ. Καρράς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ