Skip to main content

Απολύθηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση του Ανιέλι, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα που φέρονται ως υποψήφιοι.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από σήμερα (8/08) η Γιουβέντους, καθώς η διοίκηση προχώρησε στην απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι, σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Champions League.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπιανκονέρι» αναφέρει: «Η Γιουβέντους ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον κόουτς που έγραψε μία νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου κατακτώντας τον ένατο διαδοχικό τίτλο.»

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση του Ανιέλι, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα που φέρονται ως υποψήφιοι για να αναλάβουν τα ηνία των πρωταθλητών της Serie A.

Πρόκειται για τους Σιμόνε Ιντζάγκι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον δεύτερο να «κυκλοφορεί» ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τότεναμ. Οι άλλοι δύο δεσμεύονται με συμβόλαια στις ομάδες που εργάζονται, ο μεν Ιντσάγκι στην Λάτσιο, ο δε Κονσεϊσάο στην Πόρτο.