Skip to main content

Απολογείται ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας - Συγκέντρωση για τον Ζακ

Απαντήσεις στο θάνατο του 33χρονου καλούνται πλέον να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Απολογείται σήμερα ο 73χρονος.

Εντός της ημέρας απολογείται στον ο ανακριτή ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Ομόνοια όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο Ζακ Κωστόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του 33χρονου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου θα απολογηθεί ο 73χρονος.

Σε βάρος του 73χρονου οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, που είναι κακουργηματικού βαθμού, και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

«Τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως» ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. Όπως ανέφερε, ο  πατέρας του, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευή, είναι 73 ετών και καρκινοπαθής και δεν έχει μέσα του το ένστικτο του δολοφόνου. «Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία», είπε

Απροσδιόριστη άφησαν τη Δευτέρα οι δυο ιατροδικαστές την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Απαντήσεις στο θάνατο του 33χρονου καλούνται πλέον να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Τη Δευτέρα η αστυνομία προχώρησαν και στην ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου, ενός άνδρα που έχει καταγραφεί σε βίντεο να ξυλοκοπά τον Κωστόπουλο. Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ηλικίας 55 ετών, ο οποίος συνελήφθη.