Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΣΟΥΣ (VID)

Καθώς έχει παρέλθει η προθεσμία που δόθηκε στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να απομακρύνουν τα σκάφη τους, κλιμάκιο του δήμου ξεκίνησε τον καθαρισμό.

Σε ένα ακόμη βήμα βελτίωσης της εικόνας του παραλιακού μετώπου, προχώρησε ο δήμος Καλαμαριάς, απομακρύνοντας τα αλιευτικά σκάφη, τα οποία ήταν εγκαταλελειμμένα εδώ και δεκαετίες στην παραλία της Αρετσούς.

Κλιμάκιο της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης μετέβη το πρωί στο σημείο και με συντονισμένες κινήσεις, ξεκίνησε τον καθαρισμό του χώρου, όπου υπάρχουν περισσότερες από είκοσι βάρκες, χωρίς πινακίδα αριθμού νηολογίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη παρέλθει η προθεσμία που δόθηκε στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να ενεργήσουν για την απομάκρυνση των σκαφών τους.

«Στο πλαίσιο του νοικοκυρέματος των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων του δήμου μας, ξεκινήσαμε να καθαρίσουμε την παραλία της Αρετσούς από τα σκάφη, τα οποία έχουν αφεθεί εδώ και δεκαετίες, στο έλεος του καιρού. Τα περισσότερα από αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης και εμπόδια για τις υπηρεσίες καθαριότητας. Αυτό που κοιτάμε καθημερινά είναι να κάνουμε καλύτερη την παραλία μας, να μπορεί ο κόσμος να κάνει πιο ελεύθερα τη βόλτα του και την άσκησή του», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, που συντόνισε την επιχείρηση μαζί με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, Στέλιο Ματσαρίδη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ