Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Απόπειρα αρπαγής 16χρονης: «Είναι στημένο» λέει ο 56χρονος (vid)

Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές, ανέφερε χαρακτηριστικά ο 56χρονος εκπαιδευτικός.

Να αντικρούσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται προσπαθεί ο 56χρονος καθηγητής ο οποίος επιχείρησε να αρπάξει μία 16χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο Mega τόνισε ότι «είναι παρεξήγηση, να με σπιλώσουν θέλουν, είναι στημένο». Παράλληλα προσθέτει ότι όλο αυτό είναι μία παρεξήγηση ενώ μιλάει για ένα φλερτ που έγινε άγαρμπα, προσθέτοντας ότι η 16χρονη παρεξήγησε τις προθέσεις του.

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος. Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την Παρασκευή η δίκη

Σημειώνεται πως η δίκη του 56χρονου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή καθώς απουσίαζαν τόσο η 16χρονη όσο και ο πατέρας. Μέχρι τότε θα παραμείνει ελεύθερος. Στο μεταξύ άλλες δύο κοπέλες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 56χρονου τον άνδρα που της παρενόχλησε. Μάλιστα ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο πελάτης του ζητάει συγγνώμη.

«Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια και δεν είχε καμία πρόσθεση να αισθανθούν κάποιο άσχημο συναίσθημα», επεσήμανε. Σημειώνεται πως για  αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.