Skip to main content

Απόστρατος Ταξίαρχος για Γλυκά Νερά: Eίναι κι άλλα που πρέπει να διερευνηθούν

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛΑΣ δήλωσε ότι υπάρχουν και άλλα που πρέπει να διερευνηθούν στα Γλυκά Νέρα.

«Υπάρχει κουρτίνα και είναι κι άλλα που πρέπει να διερευνηθούν», επισημαίνει ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος, που μίλησε στην ΕΡΤ για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Για τον 32χρονο πιλότο, επέμεινε ότι υπήρξε σχεδιασμός και ότι παραμένουν προς διερεύνηση οι παράνομες ενέργειες για τις οποίες γνώριζε η 20χρονη Καρολαϊν και διαφωνούσε, όπως τόνισε ο εμπειρογνώμονας.

«Κανείς δεν σκοτώνει για τη ζήλια», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Κατερινόπουλος και πρόσθεσε:

«Απαντήθηκε το βασικό ερώτημα. Είναι σημαντικό ότι η άσκηση της ποινικής δίωξης αναφέρει ότι τελέστηκε έγκλημα σε ήρεμη ψυχική κατάταση. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οφείλεται σε διαμάχη του ζευγαριού. Τον λόγο έχει ο ανακριτής και έχει πολλή δουλειά για τη διερεύνηση των κινήτρων».

Αφού εξέφρασε τα ειλικρινή συγχαρητήρια στις αρχές για την εξιχνίαση ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποκάλυψε ότι η γλώσσα του σώματος εξ αρχής είχε αποκαλύψει την ενοχή του 32χρονου.