Skip to main content

Νέο πάρτι με εκατοντάδες άτομα, πυρσούς και ηχοσυστήματα στο ΑΠΘ (φωτο+vid)

Νέο μεγάλο πάρτι στο campus του ΑΠΘ - Οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα για ακόμη ένα βράδυ μπήκαν στον ρόλο… DJ μπροστά από τη Φιλοσοφική

Άλλο ένα μεγάλο πάρτι, για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, στήθηκε χθες μέσα στο campus του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή εκαντοντάδων -αν όχι χιλιάδων- ατόμων, πυρσούς και δυνατή μουσική, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο ωράριο των καταστημάτων της εστίασης, χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι», στο Πανεπιστήμιο. Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα για ακόμη ένα βράδυ μπήκαν στον ρόλο του… DJ μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή, ενώ ορισμένοι άναψαν και πυρσούς κατά τη διάρκεια του ξέφρενου πάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα πάρτι στο ΑΠΘ. 

Πηγή: thesstoday.gr