Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία έως 15 βαθμούς

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται την Πέμπτη στα ανατολικά και τα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ, στα πελάγη έως 7 μποφόρ και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, με ασθενείς τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 5-6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Θα πνέουν άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.