Skip to main content

Αργεντινή: Γυναίκα λιποθυμά, πέφτει στις γραμμές του τρένου και βγαίνει ζωντανή (video)

Τα πλάνα από τον σιδηροδρομικό σταθμό «Ιndependence Station» στου Μπουένος Άιρες απεικονίζουν τη νεαρή γυναίκα να ζαλίζεται και να πέφτει στις ράγες.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κάμερες ασφαλείας στον σιδηροδρομικό σταθμό «Independence Station» του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή απαθανάτισαν ένα περιστατικό που δύσκολα μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», τα πλάνα δείχνουν επιβάτες να περιμένουν υπομονετικά το τρένο. Μία γυναίκα, ενώ περιμένει στην πλατφόρμα, ξαφνικά πέφτει στις γραμμές του διερχόμενου τρένου καθώς δεν είχε προλάβει να σταματήσει.

Το τρένο ήταν εν κινήσει, όμως η Καντέλα, όπως είναι το όνομά της είχε την τύχη να πέσει στο κενό ανάμεσα σε δύο βαγόνια με αποτέλεσμα να επιβιώσει ως εκ θαύματος.



Όταν η γυναίκα ανέκτησε τις δυνάμεις της, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν:«Δεν ξέρω πώς είμαι ζωντανή».

Τα πλάνα από τον σιδηροδρομικό σταθμό «Ιndependence Station» στου Μπουένος Άιρες απεικονίζουν τη νεαρή γυναίκα, ντυμένη στα λευκά, να χάνει την ισορροπία της και γέρνοντας προς τα εμπρός, να πέφτει στις γραμμές του τρένου.

Πολλοί από τους επιβάτες που έγιναν μάρτυρες του απίστευτου αυτού περιστατικού, σοκαρίστηκαν με το θέαμα.

Οι επιβάτες φοβήθηκαν ότι η κοπέλα είναι νεκρή, όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Όταν το τρένο σταμάτησε, όσοι έσπευσαν να την βοηθήσουν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η κοπέλα είναι ζωντανή.

Αφού την ανέσυραν από τις γραμμές του τρένου, την άφησαν να καθίσει στην πλατφόρμα για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε με αναπηρικό καροτσάκι σε ασθενοφόρο που είχαν ήδη καλέσει οι επιβάτες. Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις και εν συνεχεία της έδωσαν εξιτήριο αφού της είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου.

Για την τραυματική εμπειρία της που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, η Καντέλα μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής:

«Ξαφνικά μου έπεσε η πίεση και λιποθύμησα. Προσπάθησα να προειδοποιήσω τον άνθρωπο που ήταν μπροστά μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, ακόμη και τη στιγμή που έπεσα στις γραμμές του τρένου. Δεν ξέρω πώς είμαι ακόμα ζωντανή. Εξακολουθώ να προσπαθώ να βγάλω νόημα από όλα αυτά», τόνισε.

Πηγή: protothema.gr