Skip to main content

Άρης: Απρόοπτο με Ματίγια-Δεν παίζει με τον Παναιτωλικό

Ο Ισπανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας για τους Κίτρινους.

Δίχως τον Χαβιέ Ματίγια θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή, Κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League (17:00 - Αγρίνιο).

Ο Ισπανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης - αλλά και "φορτωμένης" με αγώνες - συνέχειας.

Πέραν του Ματίγια, ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει για τον αγώνα απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας στον Λίντσεϊ Ρόουζ, αλλά και τον Μπράουν Ιντέγε που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του. Στην αποστολή για το Αιτωλοακαρνανία συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Ντάνιελ Σούντγκρεν όσο και ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Σουηδός θέτει υποψηφιότητα για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ρόουζ στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών επιθετικός αυτό του τραυματία Ιντέγε. 

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναιτωλικό: 

Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Σόουζα, Ντιγκινί, Γκάμα, Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.