Skip to main content

Άρης: Φευγάτος ο Σούντγκρεν, ανοιχτό του Γκάνεα και ενδιαφέρον για Λουίζ Φελίπε

Αν και οι Σούντγκρεν και Γκάνεα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, κάτοικος Θεσσαλονίκης ενδεχομένως να γίνει ο Λουίζ Φελίπε.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που θέλουν τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τον Άρη. Το συμβόλαιο του 31χρονου πλάγιου αμυντικού ολοκληρώνεται στις 30 του μήνα και δύσκολα θα ανανεωθεί.

Έπειτα από τη συνέντευξη που έδωσε στο «Fotbollskanalen» ο διεθνής Σουηδός, τονίζοντας πως είχε κάποια προβλήματα με το σύλλογο στις αρχές Μαρτίου λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του, σήμερα προέκυψε και η αναφορά της ιστοσελίδας «SportExpressen». «Μπορεί να ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας παίξει σε πολλούς αγώνες (σ.σ. 33 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ), ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη», αναφέρει το δημοσίευμα. Το οποίο καταλήγει πως «ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, δεν επιθυμεί να επιστρέψει ακόμα στην πατρίδα του, αλλά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό».

Στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Κρίστιαν Γκάνεα, για τον οποίο φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με το «ProSport», ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Νταν Σούτσου, νέου ιδιοκτήτη του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή η Ραπίντ έχει τους Ζούνιορ Μοράις και Πέτρε Γκόγκε για το ρόλο του αριστερού μπακ, ωστόσο ο πρώτος δεν ξέρει αν θα παραμείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι ενώ ο δεύτερος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Αντριαν Μούτου.

Κι αν οι Σούντγκρεν και Γκάνεα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, κάτοικος Θεσσαλονίκης ενδεχομένως γίνει ο Λουίζ Φελίπε, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ σε 13 αγώνες. Σύμφωνα με τη «Record», Άρης και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Λουίζ Φελίπε που έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», από τα οποία αμείβεται με περίπου μισό εκατομμύριο ετησίως.