Skip to main content

Άρης: Καβγάς Μπεναλουάν-Σάσα στην προπόνηση - Τι λέει ο Βραζιλιάνος

Οι δύο ποδοσφαιριστές μάλωσαν στη χθεσινή προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία τη Δευτέρα.

Θέση για το επεισόδιο που είχε με τον Γιοάν Μπεναλουάν, στην προπόνηση του Σαββάτου, πήρε ο Λούκας Σάσα.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Άρη ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό την άποψή του για το περιστατικό, αποτέλεσμα του οποίου ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές να μείνουν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (Δευτέρα 18/10, 19:30 - «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Όπως αναφέρει σχετικά ο Σάσα στην ανάρτησή του:

«Καλησπέρα παιδιά, είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί εάν δεν το κάνω εγώ, δεν θα το κάνει κανείς.
Δυο μέρες πριν, εγώ και ο Γιοάν μαλώσαμε στην προπόνηση και ήταν μια κατάσταση μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, είτε στην προπόνηση, είτε σε αγώνα. Και ξέρετε γιατί; Επειδή κι οι δυο μας δίνουμε το 100% κάθε μέρα, βάζουμε πάθος πάντα κι αυτή η κακή στιγμή έγινε. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά έγινε και αποτελεί παρελθόν.
Αυτή είναι η 3η μου σεζόν στον Άρη και ΠΟΤΕ δεν δημιούργησα πρόβλημα στο σύλλογο, το αντίθετο πάντα έπαιζα (στις καλές και στις δύσκολες στιγμές) κι έδινα τον καλύτερο μου εαυτό. Είδα χειρότερες καταστάσεις να διαδραματίζονται και δε συνέβη κάτι, αλλά τώρα αποφασίζουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Είμαι απλά ένας υπάλληλος του Άρη και πρέπει να σεβαστώ τις αποφάσεις, είτε συμφωνώ είτε όχι.
Είμαι λυπημένος που δεν θα είμαι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι, επειδή είναι σημαντικό κι ήθελα να βοηθήσω, αλλά θα υποστηρίξω από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό ματς. Απλά ελπίζω οι φίλαθλοι να μην κρίνουν πριν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
VAMOS ARIS».

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ποδοσφαιριστές, πέραν του ότι τέθηκαν εκτός αποστολής, θα τιμω