Skip to main content

Άρης: Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν με αρκετές απουσίες και ένα νέο πρόσωπο (φωτο+vid)

Οι κιτρινόμαυροι θα αναχωρήσουν στις 28 Ιουνίου για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν με πέντε παίκτες να είναι εκτός αυτής για διάφορους λόγους.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους τρεις διεθνείς, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Γιακούμπ Μπραμπέτς και Λουίς Πάλμα, απουσίαζαν με άδεια για προσωπικούς λόγους οι Λούμορ Αγκμπενιένου που αναμένεται αύριο και Μπαντού Εντιαγέ, που αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Μοναδικό νέο πρόσωπο ήταν ο Μάρβιν Πίρσμαν. Η συμφωνία με τον Βέλγο είναι δεδομένη και απλά αναμένεται να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ούτως ώστε να ανακοινωθεί και τυπικά από την ΠΑΕ Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θα αναχωρήσουν στις 28 Ιουνίου για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Άρης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θα αντιμετωπίσει τη Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League. Οι αγώνες θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου.



Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις).

Από τη σημερινή «πρώτη», εκτός από τους τρεις διεθνείς (Αμπουμπακάρ Καμαρά, Γιακούμπ Μπραμπέτς και Λουίς Πάλμα), απουσίαζαν με άδεια (για προσωπικούς λόγους) οι Λούμορ Αγκμπενιένου (αναμένεται αύριο) και Μπαντού Εντιαγέ (αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη).

Τόσο αύριο, Σάββατο, όσο και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

Μπούργος: Θα δούμε διαφορετικά πράγματα φέτος

Ο προπονητής του Άρη Χερμάν Μπούργος παραδέχθηκε ότι οι κιτρινόμαυροι χτίζουν ομάδα από την αρχή και έκρινε απαραίτητη την άμεση άφιξη ποδοσφαιριστών για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασίας.

Ο Αργεντίνος προπονητής μίλησε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ενόψει της νέας χρονιάς υποστηρίζοντας αρχικά ότι «είμαι πολύ ικανοποιημένος που αρχίζει μια νέα χρονιά και επανέρχομαι στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να βάλουμε βενζίνη στο ντεμπόζιτο της ομάδας για να πάρουμε μπρος. Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε από τον πρώτο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που έχουμε μπροστά μας και προς αυτήν την κατεύθυνση είμαστε μαζί με τον πρόεδρο για να διορθώσουμε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και πρέπει να το κάνουμε πριν την έναρξη της χρονιάς».

Ρωτήθηκε για τον στόχο καθώς επίσης κι αν ο Άρης προσπαθήσει να κατακτήσει μια θέση ψηλότερα από την τρίτη στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Θέλουμε να βγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα, μέρα με τη μέρα θα βλέπουμε πράγματα. Δεν είμαι μάγος», είπε και αναφέρθηκε στις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει. «Οπωσδήποτε θα δείτε διαφορετικά πράγματα. Είμαι προπονητής ο οποίος προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά των παικτών. Φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα, θα γίνουν προσθήκες και όσο θα έρχονται οι παίκτες θα βλέπετε καινούργια πράγματα».

Ο Χερμάν Μπούργος φρόντισε να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι δεν θα είναι εύκολοι οι αγώνες με τη Γκόμελ. «Είναι δύο τελικοί κι όταν μιλάμε για τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί. Η Γκόμελ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Δεν θα αντιμετωπίσουμε με υπεροψία κανένα παιχνίδι αλλά θέλουμε και στα δύο να είμαστε αυτοί που πρέπει», κατέληξε.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Άρη: