Skip to main content

Άρης: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας δευτέρου γύρου

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να την στηρίξουν στον δύσκολο αγώνα που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε ενημέρωση πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της Basket League προχώρησε η ΚΑΕ Άρης καλώντας όλους τους φιλάθλους της ομάδας να την στηρίξουν στον δύσκολο αγώνα που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Αυτοκράτορας»:

«Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και το "Nick Galis Hall" θα πρέπει να είναι κατάμεστο στα εναπομείναντα παιχνίδια. Με την ευκαιρία των δυο πολύ κρίσιμων εντός έδρας αναμετρήσεων κόντρα στον Ηρακλή (11/01, 17:45) και τη Λάρισα (18/01, 15:45), η Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Β’ γύρου της Basket League

(https://arisbc.gr/el/enimerosi/eidiseis/1153-paketo-eisitirion-diarkeias-me-meiomenes-times-gia-to-deftero-gyro-tis-basket-league.html).

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μειωμένες τιμές τους επτά εντός έδρας αγώνες του Β’ γύρου (έναν περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο), οι οποίοι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τύχη της ομάδας μας στη φετινή σεζόν και σ' αυτούς το «Nick Galis Hall» πρέπει να θυμίζει την έδρα, που κατά γενική ομολογία είναι μια από τις πιο «καυτές» σε όλη την Ευρώπη.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Από τη Μπουτίκ της Κ.Α.Ε. ARIS BC Boutique "The Legend Store", καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00.

Επίσης, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να καταθέτουν το ποσό που μπορούν κι επιθυμούν στον λογαριασμό, που έχει ανοίξει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στη VIVA για την οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε., στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/».