Skip to main content

Αριθμός - ρεκόρ για τις συμμετοχές στο 52 Ράλλυ ΔΕΘ

Στην τελετή απονομής των επάθλων τη βράβευση πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 52 Rally ΔΕΘ. Η διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για τη Διεθνή Έκθεση και τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε με μια φαντασμαγορική εκκίνηση στην οποία έδωσαν το παρόν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο χρυσός ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος καθώς και ο Γιάννης Καραγιάννης. Μετά από την τελετή, τα αυτοκίνητα διανυκτέρευσαν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 45, αριθμό ρεκόρ των τελευταίων ετών με πληρώματα από όλη την Ελλάδα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η διεξαγωγή του αγώνα έδωσε το στίγμα μιας νέας αρχής για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα μας. Στην τελετή απονομής των επάθλων τη βράβευση πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης.