Skip to main content

Αρναούτογλου: Έρχεται δεκαπενθήμερο με θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα στην Ελλάδα

Ο καιρός το επόμενο δεκαπενθήμερο στην ηπειρωτική Ελλάδα αναμένεται αρκετά άστατος τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες

Δεκαπενθήμερο με θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα αναμένονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο καιρός το επόμενο δεκαπενθήμερο στην ηπειρωτική Ελλάδα αναμένεται αρκετά άστατος τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες.

Παράλληλα, αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των τριών έως και τεσσάρων βαθμών, απο την ερχόμενη Πέμπτη 11 Αυγούστου έως και την Κυριακή 14 Αυγούστου. Στις 15 Αυγούστου η ασταθεια θα περιοριστεί σημαντικά, υπογραμμίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Προσθέτει επίσης ότι το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13 Αυγούστουκαι μέχρι τις 16 Αυγούστου δεν θα ξεπερνά τα 4-5 και τοπικά μόνο τα 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυρίαρχα απο τις 18 Αυγούστου.

«Κύμα έντονης ζέστης "ψιθυρίζουν" και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία χοντρικά από τις 17-21 Αυγούστου», καταλήγει ο κ. Αρναούτογλου.