Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
x

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ

Οι νέες χιονοπτώσεις που αναμένεται να πλήξουν την Αττική δεν θα έχουν καμία σχέση με τη σφοδρότατη χιονόπτωση της 24η Ιανουαρίου.

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια - αν και κατά πολύ ηπιότερο από της «Ελπίδας» έρχεται το Σάββατο και θα πλήξει και την Αττική, όπως προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως είχε γράψει σε πρωινή του ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου, οι όποιες χιονοπτώσεις που αναμένεται να σημειωθούν το ερχόμενο Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, στην Αττική, δεν θα έχουν καμία σχέση με τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου.

Και όπως τονίζει στην ίδια δημοσίευση, «θα εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές του νομού Αττικής, χοντρικά πάνω από τα 500 με 600 περίπου μέτρα και θα έχουν πολύ μικρότερη ένταση και διάρκεια, ενώ βροχές κατά διαστήματα θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές του νομού».

Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο

Ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στην επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες και στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Αν και, όπως δήλωσε, ο καιρός αναμένεται να μαλακώσει αρκετά το επόμενο 48ωρο, ο καιρός, μετά, θα επιδεινωθεί με χιονοπτώσεις, κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Μάλιστα, όπως εξηγεί, από αργά το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το πρωί του Σαββάτου χιόνια και βροχές θα κινηθούν προς τα νότια και τα ανατολικά ενώ «κάποια νέα χιόνια θα υπάρξουν και στην Αττική, αλλά δεν θα θυμίζουν τις χιονοπτώσεις της περασμένης Δευτέρας».

Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί στα βορειοδυτικά της χώρας, αλλά οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν στο Αιγαίο ενώ την Κυριακή το πρωί θα εκδηλωθούν έντονες βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ