Skip to main content

Αρνείται ο ΠΑΟΚ οποιαδήποτε σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη

Ο ΠΑΟΚ είναι αντίθετος σε ότι είναι ενάντια στον νόμο, δήλωσε μετά τη σύσκεψη των εκπροσώπων των ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

«Καμιά άμεση ή έμμεση σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος της Ιβάν Σαββίδης. Και ούτε επηρεάζει συνεπώς ή ασκεί επιρροή στην συγκεκριμένη και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Αυτό δήλωσε μετά τη σύσκεψη των εκπροσώπων των ΠΑΕ στη σημερινή συνεδρίαση της Super League ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης συμπληρώνοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι αντίθετος σε ότι είναι ενάντια στον νόμο.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς θα πρέπει να αξιολογηθεί από τον ιδιοκτήτη και το νομικό επιτελείο πριν πάρουμε θέση. Τώρα συζητείται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτησία. Από πού θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η Λίγκα να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός. Γνώση της καταγγελίας έχουμε μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν παραλάβαμε τη δικογραφία...»