Skip to main content

Αρνητικός ο Φερέιρα για προπονήσεις Παπαδόπουλου με τον ΠΑΟΚ

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων οδήγησε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να πει το όχι.

Αρνητικός εμφανίστηκε τελικά ο Αμπέλ Φερέιρα στο ενδεχόμενο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να προπονείται με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Δικεφάλου ενημερώθηκε για την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να συμμετέχει στις προπονήσεις των "ασπρόμαυρων" αλλά και το ότι έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια από το Αμβούργο, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική καθώς η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων και δεν θα ήθελε να διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Έτσι, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα κληθεί να βρει άλλη λύση μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας τους, όντας ουσιαστικά ελεύθερος από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με το Αμβούργο ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και ο γερμανικός σύλλογος έχει εκφράσει και επίσημα την πρόθεσή του να μην τον διατηρήσει στις τάξεις του.