Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΑΡΠΑΓΗ 10ΧΡΟΝΗΣ: ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΛΕΕΙ Η 33ΧΡΟΝΗ

Τι αναφέρει μέσα από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα όπου κρατείται η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας.

Για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μίλησε μέσα από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα όπου κρατείται η 33χρονη κατηγορούμενη.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η 33χρονη προσπαθεί να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της και επιμένει ότι δεν έβλαψε με κανένα τρόπο το ανήλικο κορίτσι.

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη «δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;

Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια» είπε η ίδια, σύμφωνα με το Mega.

Ο πρώην συζυγός της, ωστόσο, έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας, όπως λέει, να προστατέψει το παιδί του.

Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της 33χρονης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης κ. Ανάσογλου.

Κρίσιμες ωστόσο για τις έρευνες της αστυνομίας είναι, σύμφωνα με το Mega, οι λεπτομέρειες που θυμήθηκε και περιέγραψε στις αρχές η 10χρονη για τα όσα είδε και άκουσε.

Κι ενώ η 10χρονη φαίνεται να περιγράφει ότι η 33χρονη της έβαψε το πρόσωπο χωρίς τη θέλησή της και την κακοποίησε, η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

«Η 10χρονη η οποία έμεινε δυόμιση μέρες μαζί της και έδειχνε ευχαριστημένη, ικανοποιημένη διότι έπαιξαν, γέλασαν, έφαγαν, έβγαλαν αυθόρμητα σέλφι όταν είχαν χρησιμοποιήσει μακιγιάζ και ρουζ στα μάγουλα χωρίς πρόθεση εκ μέρους της εντολεώς μου να βλάψει την ανήλικη» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας.

Η 33χρονη ζήτησε να μην κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισής της εκτιμώντας ότι σύντομα θα προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ