Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΑΡΠΑΓΗ 6ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: «ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ» ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο 6χρονος γιος του είναι μαζί του έστειλε ο Νορβηγός πατέρας που πήρε παράνομα το παιδί του από τη χώρα.

Στη Νορβηγία φαίνεται πως βρίσκεται ο εξάχρονος Ράινερ, τον οποίο άρπαξε κουκουλοφόρος από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του, στην Κηφισιά.

Πίσω από αυτήν την ενέργεια βρίσκεται ο πατέρας του, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω επιστολής του στον συνήγορο της μητέρας. Μάλιστα, ο Νορβηγός δικηγόρος του καταγγέλλει τη μητέρα για αρπαγή.

Ο ίδιος ο πατέρας έδωσε στο Star φωτογραφικά ντοκουμέντα με τον Ράινερ από τη Νορβηγία.

Τι λέει ο πατέρας για τον 6χρονο που απήχθη από την Κηφισιά

Ο πατέρας του εξάχρονου υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες αυτές είναι των τελευταίων δύο ημερών και ότι ο μικρός είναι «ευτυχισμένος» στη Νορβηγία, με το αγοράκι να φωτογραφίζεται στη διάρκεια του ταξιδιού προς τη Νορβηγία και να χαμογελάει στον πατέρα του, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο ο μικρός Ράινερ παίζει με τα ξαδέρφια του.
ο 6χρονος από την Κηφισιά στη Νορβηγία

«Το αγόρι είναι στο σπίτι του στη Νορβηγία. Επέστρεψε στο σπίτι του και επανενώθηκε με τους φίλους του, τον παιδικό σταθμό, επανενώθηκε με την οικογένειά του μετά από δύο χρόνια», λέει ο Skaj Haaheim, δικηγόρος του πατέρα.Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα που μίλησε στο Star, ο εξάχρονος βρίσκεται ήδη στην Νορβηγία από χθες το απόγευμα. Όπως ενημέρωσε με επιστολή τον δικηγόρο της μητέρας: «Το παιδί θα υποβληθεί σε υγειονομική εξέταση και οι νορβηγικές υπηρεσίες παιδικής προστασίας θα προσφέρουν υποστήριξη, εάν χρειαστεί, εάν υποδεικνύεται ότι το παιδί έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της απαγωγής».

Σημειώνεται, πάντως, πως η γιαγιά και η θεία του παιδιού υποστηρίζουν πως ο άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το παιδί δεν ήταν ο πατέρας, καθώς αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα και θα τον αναγνώριζαν, αλλά ούτε και συγγενικό του πρόσωπο.

Με αυτό το όνομα ταξίδεψε ο 6χρονος από την Ελλάδα στη Νορβηγία

Σημειώνεται πως το διαβατήριο του 6χρονου είναι στα χέρια της μητέρας και, σύμφωνα με πληροφορίες από το Star, ο πατέρας μαζί με συγγενικό του πρόσωπο έβγαλαν το παιδί από την Ελλάδα με άλλο όνομα. «Γκουντμπράτσον Σβερνικολάι», ήταν τα στοιχεία στα ταξιδιωτικά έγγραφα του Ράινερ.
Τι υποστηρίζει η μητέρα του 6χρονου

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή της, η μητέρα του 6χρονου, μέσω του δικηγόρου της, αμφισβητεί ότι ο γιος της έχει διαφύγει στο εξωτερικό δίχως να γίνει κάτι τέτοιο αντιληπτό από τις ελληνικές αρχές, ενώ παράλληλα εξαπολύει κατηγορίες για μαφιόζικη επιχείρηση για την αρπαγή του Ράινερ, αφού, όπως αναφέρει, ο πατέρας του δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, λόγω των κινητικών του προβλημάτων.

Επίσης, συγκλονιστική είναι η περιγραφή της προγιαγιάς του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν που απήχθη μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά. «Το μόνο που μπόρεσα εγώ να καταλάβω ότι έκατσε αριστερά, Το παιδί δεν ξέρω πού μπήκε. Αν υπήρχαν και άλλοι μέσα. Ήτανε μία μαφιόζικη αρπαγή», δήλωσε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ