Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
x

ΑΡΠΑΓΗ 6ΧΡΟΝΟΥ: ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΥΠΟΠΤΟ ΒΑΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΡΑΙΝΕΡ

Υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι μπορεί να πρόκειται για το βαν μέσα στο οποίο ο άγνωστος έβαλε το παιδί.

Με το θρίλερ για την τύχη του 6χρονου Ράινερ να κορυφώνεται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αρπαγής του από την Κηφισιά διαδέχονται η μία την άλλη.

Σε βίντεο του newsit.gr φαίνεται να κινείται στον δρόμο το λευκό -ύποπτο- βαν στη Χαριλάου Τρικούπη. Το βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι μπορεί να είναι το βαν μέσα στο οποίο έβαλε το παιδί. Ο άνθρωπος φέρεται να το άρπαξε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αρπαγή του παιδιού έγινε το βράδυ της Τρίτης. Το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά του στο σπίτι που ζει με τη μητέρα του. Το παιδί άνοιξε την πόρτα γιατί άκουσε κάποιο θόρυβο και τότε, ένας άνδρας με κουκούλα το άρπαξε και το έβαλε μέσα στο λευκό βαν.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας το λευκό βαν ήταν νοικιασμένο στο όνομα στενού συγγενή του πατέρα του 6χρονου.

Οι γονείς του παιδιού έχουν δικαστική διαμάχη

Ο Νορβηγός πατέρας του 6χρονου Ράινερ φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του μικρού από το σπίτι του στην Κηφισιά χθες (24.05.2022) το βράδυ. Όπως αναφέρει η δικηγόρος του «όντως χειρίστηκα τις προηγούμενες δικαστικές υποθέσεις που αφορούσαν στην απαγωγή του παιδιού. Είναι υπόθεση απαγωγής τέκνου σύμφωνα με τη Σύμβαση της Χάγης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ