Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

ΑΡΣΗ ΤΩΝ BAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΑΡΗΣ - ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΑΝΙΚΙΤΖΕ, ΤΖΕΝΚΙΝΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΠΛ

Η ΚΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA

Την απαλλαγή από τα ban που της επέβαλλε η FIBA για οικονομικές οφειλές που υπήρχαν σε πρώην παίκτες της ομάδας γνωστοποίησε επίσημα η ΚΑΕ Άρης.

Διαδικασία η οποία μπήκε σε... δρόμο διευθέτησης, ουσιαστικά, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και τακτοποιήθηκε οριστικά σήμερα. Στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο επίπονη οικονομικά για την ΚΑΕ Άρης.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων, «η ΚΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

»Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ Αρης χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο "επίπονη" οικονομικά για την ομάδα μας.

»Η διοίκηση της ΚΑΕ Αρης διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ