Skip to main content

ΑΣ ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού: Εμετικά συνθήματα κατά Σαββίδη

Ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης καταγγέλλει τα αντιεθνικά συνθήματα κατά του συλλόγου από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» στο ΔΑΚ Γλυφάδας

Σε καταγγελία των συνθηκών που επικράτησαν στο ΔΑΚ Γλυφάδας κατά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με τον Ολυμπιακό για τη Β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ γυναικών προχώρησε ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης.

Συγκεκριμένα, ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει έντονα παράπονα αναφορικά με τα αντιεθνικά συνθήματα κατά του «Δικεφάλου» και τα υβριστικά κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» υπογραμμίζοντας πως δεν υπέπεσαν στην αντίληψη κανενός.

Χαρακτηριστικά, οι Θεσσαλονικείς τονίζουν:

«Άξιο αναφοράς ότι για άλλη μια φορά υπήρξαν εμετικά αντεθνικά συνθήματα εναντίον της ελληνικότητας της Μακεδονίας, καθώς και υβριστικά συνθήματα για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη.

Περίεργοι είμαστε αν αυτά έγιναν αντιληπτά από τους διαιτητές του αγώνα και αν θα αναγραφούν στο φύλλο αγώνα και στα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φύλλο αγώνος αναγράφηκαν μόνο οι ύβρεις κατά του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, οι οποίες όντως υπήρξαν, ενώ ουδεμία αναφορά έγινε στις αντεθνικές ύβρεις και στις ύβρεις κατά του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη...».