Skip to main content

Ασφαλτικές εργασίες στην Eθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών από αύριο

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες - Θα αποκλειστεί μία λωρίδα κυκλοφορίας

Ασφαλτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών από την Τρίτη και για δύο εβδομάδες, από τη διεύθυνση τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών, από τη διασταύρωσή της με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας έως τη διασταύρωσή της με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.  

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη και προγραμματίζεται να διαρκέσουν δύο εβδομάδες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.