Skip to main content

Ασφαλτικές εργασίες στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από τη Δευτέρα

Θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τα όρια του νομού Κιλκίς έως τον οικισμό Μεσαίου.

Ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και με διάρκεια δύο εβδομάδων.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τα όρια του νομού Κιλκίς (μετά το Πετρωτό) έως τον οικισμό Μεσαίου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.