Skip to main content

Μεγάλες προσφορές από τα έπιπλα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ αυτήν την Κυριακή

Μοναδικές προσφορές από τα έπιπλα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ. Μόνο για αυτή την Κυριακή στρώμα διαστάσεων 90x200 από 159 ευρώ στην ασυναγώνιστη τιμή των 39 ευρώ

Την ευκαιρία να κάνετε δώρα που θα μείνουν για μια ζωή σε σας αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα δίνουν τα έπιπλα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, τα 12 καταστήματα έπιπλα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα είναι ανοιχτά και σας καλούν να επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα είδη που θα έχουν έκπτωση έως και 40%!

Παράλληλα, την Κυριακή θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να προμηθευτείτε ένα μονό στρώμα διαστάσεων 90x200 στην ασυναγώνιστη τιμή των 39 ευρώ, από 159 ευρώ για πιο ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

Η μεγάλη γιορτή όμως στα καταστήματα επίπλων ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ δεν σταματά εδώ. Την Κυριακή στο κεντρικό κατάστημα στη στροφή Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη θα κάνετε τις αγορές σας σε γιορτινό κλίμα απολαμβάνοντας τον στολισμό συντροφιά με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, ενώ θα υπάρχουν κεράσματα για όλους!

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να χαρίσετε δώρα που θα κάνουν τη διαφορά, επισκεφθείτε ένα από τα 12 καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Κυριακή και προλάβετε τις μεγάλες προσφορές, καθώς υπάρχουν περιορισμένα τεμάχια στα είδη.