Skip to main content

Ασπρόμαυρο πάρτι με πεντάρα του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη (video)

Απόλυτη κυριαρχία για τους παίκτες του Λουτσέσκου απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος-Συνεχίζει την πορεία τίτλου ο Δικεφάλος του Βορρά.

Ακάθεκτος μέχρι την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-5 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 21η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος συνεχίζει πρωτοπόρος έχοντας 57 βαθμούς ενώ η Ελαφρά Ταξιαρχία παραμένει ουραγός έχοντας μόλις 9 βαθμούς.

O ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4' κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Βιεϊρίνια σέντραρε από τα δεξιά και ο Πέλκας με κεφαλιά νίκησε τον Χουάντερσον πετυχαίνοντας το 0-1.

Ο Απόλλωνας απείλησε για πρώτη φορά στο 7' όταν ο Μπεντινέλι πλάσαρε  μέσα από την περιοχή και ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος κατάφερε να σκοράρει ξανά καθώς ο Ρώσσης δεν κατάφερε να διώξει σωστά τη μπάλα και αυτή κατέληξε στον Ολιβέιρα που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι κάρφωσε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χουάντερσον κάνοντας έτσι το 0-2.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπάθησε να βρει το γκολ που θα της επέτρεπε να επιστρέψει στο παιχνίδι και στο 15' ο Μπεντινέλι βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε όμως οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 33' όταν ο Λημνιός μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή γυρίζοντας στον Μπίσεσβαρ που πλάσαρε στην κίνηση διαμορφώνοντας το 0-3.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν για τέταρτη φορά στο 43' καθώς ο Μπίσεσβαρ από τα αριστερά γύρισε τη μπάλα προς τον Ακπόμ που έπιασε τακουνάκι όμως ο Χουάντερσον έπεσε στη δεξιά του γωνία πραγματοποιώντας εντυπωσιακή επέμβαση.

Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να μειώσει στο 64' όταν ο Οριουέλα από αριστερά γύρισε τη μπάλα στον Ντούρσο και αυτός με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Πασχαλάκη πετυχαίνοντας το 1-3.

Από τη μεριά τους οι Θεσσαλονικείς δεν έδειξαν διάθεση να κατεβάσουν ταχύτητα και στο 78' βρήκαν ξανά δίχτυα όταν ο Σβιντέρσκι, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, πλάσαρε με το αριστερό τον Χουάντερσον σημειώνοντας το 1-4.

Το κερασάκι στην τούρτα για την μεγάλη σε έκταση νίκη του ΠΑΟΚ έβαλε στο 88' ο Ενρίκε που προσπάθησε να συγκλίνει στον άξονα, έκανε συνεχόμενες προσποιήσεις και σούταρε με το δεξί, με τη μπάλα να κοντράρει στον Βαφέα ξεγελώντας τον Χουάντερσον για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-5.

Δείτε τα γκολ: